Home » De pruiken

Onze magische pruiken worden gemaakt van 100% acryl garen. Ze worden versierd met gehaakte bloemen, zeesterren, sneeuwvlokken, kroontjes en nylon lint. 

Vrijwilligers haken voor ons de beanies, en alle accessoires, dat sturen ze naar ons op, en Samantha en Yolanda maken de pruiken af. Wij sturen ze op in een afsluitbare organza zak, samen met een mooie kaart.

De pruiken blijven altijd gratis, omdat we uit 100% vrijwilligers bestaan, en voor 100% garen krijgen gedoneerd. Momenteel maken we Elsa, Anna, Rapunzel, Ariel , Pocahontas en een leuke roze prinsessenpruik. Voor de jongens hebben we momenteel stoere Brandweermannen, Ridder helmen en Jack Sparrows.

 

Voor de kinderen die ziek zijn, maar nog wel haartjes hebben, maar toch ook eens een prinses willen zijn, hebben wij ook een afdeling die geen hele pruiken maken, maar mooie kroontjes met vlechten er aan vast. Dus zo hebben we voor ieder kind wat wils. Deze worden gemaakt in allerlei vrolijke kleurtjes. 

Hieronder enkele voorbeelden van onze pruiken. Let op! Pruiken worden met de hand gemaakt, dus geen een is hetzelfde. Dus kan afwijken van de afbeelding.