Home » Pruikjes en Mutsjes voor meisjes en jongens

Onze magische pruiken worden gemaakt van 100% acryl garen. Ze worden versierd met gehaakte bloemen, zeesterren, sneeuwvlokken, kroontjes en nylon lint. 

Vrijwilligers haken voor ons de beanies, en alle accessoires, dat sturen ze naar ons op, en Samantha en Yolanda maken de pruiken af. Wij sturen ze op in een afsluitbare organza zak, samen met een mooie kaart.

De pruiken blijven altijd gratis, omdat we uit 100% vrijwilligers bestaan, en voor 100% garen krijgen gedoneerd. Momenteel maken we Elsa, Anna, Rapunzel, Ariel , Pocahontas,  roze prinsessenpruik en een Eenhoornmuts. Voor de jongens hebben we stoere Brandweermannen , Ridder helmen en Monster mutsjes.

Voor de kindjes die geen pruikje willen , maken we leuke mutsjes/hoedjes.

 

Voor de kinderen die ziek zijn, maar nog wel haartjes hebben, maar toch ook eens een prinses willen zijn,  maken we  mooie kroontjes met vlechten er aan vast. . Deze worden gemaakt in allerlei vrolijke kleurtjes. 

Hieronder enkele voorbeelden van onze pruiken. Let op! Pruiken worden met de hand gemaakt, dus geen een is hetzelfde. Dus kan afwijken van de afbeelding.